Επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι για να δει τους γονείς του μετά από αρκετό καιρό ο Τάσος Τρύφωνος!

Ο παρουσιαστής του “Τhe Chase” αποκάλυψε το γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάρτησε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο πατέρας του, Νάκης. Ο ίδιος μας τον “σύστησε” για πρώτη φορά και αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Για αυτή του την “νίκη”, ο κ. Νάκης θέλησε να μεταφέρει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους του γιου του και να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό. Έτσι, του τα είπε για να τα μεταφέρει μέσα από την σχετική ανάρτηση.

“Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορονοιό – μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο. Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή. Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του. Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορονοϊού «ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία»… #thankyou #backtothehouse #covid_19 #health #doctors #hospitals #father

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ