Ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μας κρατά συντροφιά χρόνια τώρα μέσα από διάφορες εκπομπές και τηλεπαιχνίδια όπως φέτος με το «The Chase» δίνει την απάντηση του για το αν θα τον βλέπουμε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο ίδιο τηλεοπτικό πόστο.

Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν που θα προβληθεί απόψε στις 19:10 στον Alpha  Κύπρου και κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Ποιος ή ποια θα είναι ο μεγάλος/η νικητής/τρια που θα παραλάβει τα κλειδιά του Renault Captur, προσφορά της εταιρείας Char. Pilakoutas Ltd; Επιπρόσθετα θα δοθούν: μία επιταγή των 4.000 Ευρώ από την Electroline , ένα υπέροχο ταξίδι για δυο άτομα στη Ρώμη από το ταξιδιωτικό γραφείο Xenos Travel αξίας 2,000 ευρώ  καθώς και Δύο επιταγές των 1.000 Ευρώ από την Petrolina.

Σύμφωνα λοιπόν με λεγόμενα του ίδιου σε σχετικές δηλώσεις που έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων είπε πως «εννοείται και θα συνεχιστεί του χρόνου το The Chase», δίνοντας ραντεβού με ένα πρωτοφανές κυνηγητό γνώσεων που θα μας εκπλήξει και του χρόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ