Τo “Κάμπινγκ” έρχεται στον Alpha Κύπρου από Σεπτέμβριο για να μας δώσει χαρά, όντας μια σειρά που θα καθηλώσει΄το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατροπές και το γέλιο που θα χαρίσει.

Ο Φώτης Γεωργίδης έχει “κεντήσει” σε επίπεδο σεναρίου, ενώ ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών θα μας ταξιδέψει σε ένα… Κάμπινγκ, που μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Σειρά γεμάτη… εκπλήξεις

Μια σειρά γεμάτη εκπλήξεις φαίνεται να είναι η σειρά του Φώτη Γεωργίδη, αφού πέρα από τους ηθοποιούς που έχουμε δει στα trailers μέχρι τώρα (Μάριος Δημητρίου, Γιώργος Ζένιος, Σοφία Καλλή, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Ανδρέας Τσέλεπος, Άννα Γιαγκιώζη κ.α) θα βρίσκεται και ταλαντούχος και sexy ηθοποιός… Στέφανος Μιχαήλ.

Σε έναν ρόλο έκπληξη, ο Στέφανος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα φέρει ανατροπές, ενώ θα τον απολαύσουμε σε έναν πιο κωμικό ρόλο, γεγονός που μας κάνει να αδημονούμε ακόμη περισσότερο. Ο Κύπριος ηθοποιός, ο οποίος θα βρίσκεται και στις “8 λέξεις” του Alpha Κύπρου που κάνει πρεμιέρα την 31η Αυγούστου στις 22:00, θα “εισβάλει” στην σειρά και στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα και με έναν ρόλο που θα συζητηθεί και δεν θα περιμένει κανείς την εξέλιξή του.

Ποια είναι όμως η υπόθεση της σειράς;

Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας. Η υπόθεση του ΚΑΜΠΙΓΚ περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην Λογιστή , Ιορδάνη Ιορδάνού (Φώτης Γεωργίδης) που αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο camping που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος (Μάριος Δημητρίου). Όταν τον ανακαλύπτουν για το χρηματικό ποσό που απέσπασε , θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο (Γιώργος Ζενιος ) και την σύζυγο του Στέλλα Αθάνατου (Σοφία Καλλή) για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του Κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της Αστυνομίας.

Δείτε το τελευταίο και ολοκληρωμένο trailer της σειράς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ