Στο Πρωινό παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για την σεξουαλική του ταυτότητα αλλά και τί σημαίνει όταν εννοεί ότι μπορεί να ερωτευτεί ακόμα και ένα τζιτζίκι.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε:

«Είχα κάθε δικαίωμα να δώσω ένα φως στους νεότερους ανθρώπους να ξεφοβηθούν για το ποιοι είναι. Είναι αλήθεια πως είμαι panerotic. Ένα ον διαθέσιμο στο σύμπαν να με εκμεταλλευτεί ερωτικά όπως γουστάρει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, προσθέτοντας πως: «Είμαι 65 χρονών και βεβαίως είμαι ερωτευμένος απλώς δεν έχω αντικείμενο πάντα ανθρώπινο απέναντι μου. Μπορώ να ερωτευθώ και ένα τζιτζίκι».

 

Η πανσεξουαλικότητα είναι σεξουαλική, ρομαντική ή συναισθηματική έλξη προς τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου. Το πανσεξουαλικά άτομα μπορεί να αναφέρονται ως τυφλοί ως προς το φύλο, υποστηρίζοντας ότι το φύλο και το σεξ δεν είναι καθοριστικοί παράγοντες στη ρομαντική ή σεξουαλική τους έλξη για τους άλλους.

Η πανσεξουαλικότητα μπορεί να θεωρηθεί ως σεξουαλικός προσανατολισμός από μόνη της ή ως κλάδος της αμφιφυλοφιλίας, για να υποδείξει μια εναλλακτική σεξουαλική ταυτότητα. Επειδή τα πανσεξουαλικά άτομα είναι ανοιχτά σε σχέσεις με άτομα που δεν ταυτίζονται αυστηρά ως άνδρες ή γυναίκες, και ως εκ τούτου η πανσεξουαλική απόρριψη του δυαδικού φύλου, θεωρείται συχνά ένας πιο περιεκτικός όρος από τον αμφιφυλόφιλο

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ