Ήμερα της γυναίκας… αλλιώς για το HELLO! Cyprus με άνδρες που αγαπούν τις γυναίκες, να μιλούν στο γυναικείο lifestyle portal και να εκμυστηρεύονται τη δική τους λατρεία για το γυναικείο φύλο μέσα από την συνύπαρξη και την καθημερινότητα με ξεχωριστές γυναίκες.

Άλλωστε στο τέλος της ημέρας δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια γυναίκα να αγαπά τον εαυτό της και ένας άνδρας να την εξυψώνει στα ουράνια για τους “άθλους” και τις ενέργειες που καθημερινά επιτελεί.

Ο ταλαντούχος και εξαιρετικά αγαπητός σε όλους Σάββας Πούμπουρας, παρουσιαστής σε Ελλάδα και Κύπρο μιλάει στο HELLO! Cyprus για την ημέρα της γυναίκας και ξεχωρίζει μέσα από τα δικά του μάτια την δική του ξεχωριστή γυναίκα, η οποία αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την συγκεκριμένη ημέρα και μέσα από τις πράξεις και το έργο της, τον έμαθε να σέβεται, να εκτιμά και να αγαπά ακόμη περισσότερο το γυναικείο φύλο.

Ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε ποιες είναι οι γυναίκες της ζωής του και για ποιες θα γιορτάσει σήμερα, μοιράζοντας με τους αναγνώστες μας ανεκτίμητες για τον ίδιο φωτογραφίες, γεμάτες συναισθήματα και “εικόνες” που θα την θυμίζουν την… γυναίκα της ζωής του.

Θέλω να πω Χρόνια Πολλά στο “δυνατό” φύλο, γιατί πιστέυω ότι είναι το δυνατό φύλο και να ευχαριστήσω την σύντροφό μου την…Αρετή μου, η οποία είναι δίπλα μου αρχικά σαν φίλη και μετά ως σύντροφος και σύζυγος γιατί χωρίς την στήριξή της δεν θα είχα κάνει τα μισά από όσα έχω κάνει μέχρι τώρα.

Η Αρετή είναι δυναμική, ανεξάρτητη και το πιο σημαντικό δεν με… έχει ανάγκη. Να τιμάμε τα κορίτσια κάθε μέρα και όχι σήμερα και να μοιράζουμε αγάπη.

 

 

 

 

Σκέψου και εσύ ποια είναι η ξεχωριστή γυναίκα της ζωής σου και χάρισε της σήμερα ένα χαμόγελο και το πιο γλυκό… HELLO! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ