Στο πλαίσιο επαγγελματικής παρουσίας του στο κέντρο της Αθήνας, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στους δημοσιογράφους και έκανε διευκρινίσεις, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο pop star ρωτήθηκε για τον “The Masked Singer” το show που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να παρουσιάζει. Εκείνος, λοιπόν, τοποθετήθηκε: «Πολλά γράφονται. Μην ακούτε ό, τι γράφεται. Όταν υπάρχει κάτι θα σας το πω εγώ. Γίνονται συζητήσεις για πολλά πράγματα».

Παράλληλα, σχολίασε την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη -“Ιστορίες Μόδας” στην ΕΡΤ- και υπογράμμισε ότι διακρίνεται από ποιότητα. Θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της όμως; Ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι καλεσμένος; Κάθε μέρα (βλεπόμαστε)». Δεν δίστασε, ωστόσο, να απαντήσει στην ερώτηση αν θα έκαναν μια εκπομπή μαζί με εκείνον να απαντά με χιούμορ και να προτείνει στους reporters να σκεφτούν ιδέες!

Σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την εκπομπή με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων που θα παρουσιάσει, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα και έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζει πως δεν είναι ο αρμόδιος να πει περισσότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ