Ο πρίγκιπας Harry θέλει η 25η επέτειος του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα να είναι «γεμάτη με αναμνήσεις από την απίστευτη δουλειά της». Σε μια ομιλία του μετά το 2022 Sentebale ISPS Handa Polo Cup την Πέμπτη, ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε για το πώς έχει οραματιστεί την επερχόμενη επέτειο και είπε πως εύχεται τα παιδιά του, ο Άρτσι Χάρισον και η Λίλιμπετ Νταϊάνα, να είχαν γνωρίσει την αείμνηστη μητέρα του.

Την επόμενη εβδομάδα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου και σίγουρα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θέλω να είναι μια μέρα γεμάτη με αναμνήσεις από την απίστευτη δουλειά της και την αγάπη για τον τρόπο που το έκανε”, δήλωσε ο πρίγκιπας Harry (μέσω του Reuters). “Θέλω να είναι μια μέρα που θα μοιραστώ το πνεύμα της μαμάς μου με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου, που θα ήθελα να την είχαν γνωρίσει“.

«Κάθε μέρα, ελπίζω να την κάνω περήφανη. Ήταν ακούραστη στη δουλειά της για να υποστηρίξει και να αποστιγματίσει όσους έχουν βιώσει HIV/AIDS», πρόσθεσε. «Ελπίζω ότι μπορούμε να θυμηθούμε την κληρονομιά της μητέρας μου, δεσμευόμενοι εκ νέου σε αυτούς που υπηρετούμε, όπου κι αν βρίσκονται».

Ο πρίγκιπας Harry ήταν 12 ετών όταν πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997. Την επόμενη Τετάρτη, 31 Αυγούστου, θα σημειωθούν η 25η επέτειος από τον θάνατο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ο Χάρι παραδέχτηκε στη σειρά The Me You Can’t See πέρυσι ότι δεν ένιωσε ποτέ την παρουσία της μητέρας του περισσότερο όπως τον τελευταίο χρόνο.

«Ζω τη ζωή που εκείνη [η πριγκίπισσα Νταϊάνα] ήθελε να ζήσει για τον εαυτό της, ζώντας τη ζωή που ήθελε να μπορέσουμε να ζήσουμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Harry και συνέχισε: «Όχι μόνο ξέρω ότι είναι απίστευτα περήφανη για μένα, αλλά ότι με βοήθησε να φτάσω εδώ και ποτέ δεν ένιωσα την παρουσία της περισσότερο όπως έκανα τον τελευταίο χρόνο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ