Αλβέρτος του Μονακό θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες σχετικά με τον χωρισμό του με την πριγκίπισσα Σαρλίν. Ο ίδιος σχολίασε την παρατεταμένη διαμονή της συζύγου του στη Νότια Αφρική και εξήγησε τους λόγους που την κράτησαν για μήνες μακριά από την οικογένειά της.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την μακρά απουσία της συζύγου του, πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε στο περιοδικό People, ότι η Σαρλίν «δεν έφυγε νευριασμένη από το Μονακό» όπως πιστεύουν ίσως κάποιοι: «Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλον. Πήγε στη Νότια Αφρική για να επαναξιολογήσει το έργο του ιδρύματός της και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδελφό της και μερικούς φίλους».

Στη συνέχεια τόνισε μάλιστα: «Το ταξίδι επρόκειτο αρχικά να κρατήσει μία εβδομάδα, 10 ημέρες το πολύ, και βρίσκεται ακόμα εκεί εξαιτίας μίας μόλυνσης που της παρουσιάστηκε και ιατρικών επιπλοκών», συνεχίζει ο 63χρονος.

Η 43χρονη πριγκίπισσα ταξίδεψε στη Νότια Αφρική στα μέσα Μάϊου και σύντομα άρχισε να εμφανίζει επιπλοκές που σχετίζονταν με μια χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πριν την άφιξή της στην χώρα καταγωγής της, ως προετοιμασία για οδοντικά εμφυτεύματαΕξαιτίας αυτών των επιπλοκών χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας στα τέλη Ιουνίου, που είχε ως αποτέλεσμα να μη γιορτάσει φέτος με τον Αλβέρτο τη 10η επέτειο του γάμου τους. Στις 13 Αυγούστου, η Σαρλίν υποβλήθηκε σε μία ακόμη επέμβαση.

«Δεν  αυτοεξορίστηκεΗ αιτία ήταν ξεκάθαρα ένα ιατρικό πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί», υπογράμμισε ο ίδιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ