Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” ενόψει της τηλεοπτικής πρεμιέρας “Maestro”, η οποία θα γίνει την Κυριακή στις 22.30 στον Alpha Κύπρου.

Ο ίδιος μίλησε για τη νέα σειρά, η οποία προετοιμάζεται εδώ και δυο χρονιά από τον ίδιο. Ο Χριστόφορος ανέφερε μεταξύ άλλων

“Είναι 9 επεισόδια η σειρά. Το κοινό της Ελλάδας υποδέχθηκε τη σειρά με μεγάλη αγάπη και επιτυχία. Είχα άγχος και τρακ για την πρεμιέρα. Αυτή την φορά ήμουν λίγο πιο σίγουρος για την ιστορία που θέλω να πω. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Από το δεύτερο επεισόδιο ανατρέπονται πολλά πράγματα.

Είναι ένα εξαιρετικό καστ, φέτος ακουμπήσαμε την τελειότητα. Είναι όλοι πρωταγωνιστές, δεν είναι ζευγάρι και οι άλλοι δορυφόροι. Όλοι μπλέκονται κάτω από μια κοινή ιστορία. Με τη Χαρούλα Αλεξίου έγραφα το επεισόδιο, και άκουγα ένα τραγούδι της και έκανα εικόνες και σκέφτηκα το ρόλο αυτό να το κάνει η ίδια, χωρίς να την γνωρίζω. Την πήρα τηλέφωνο και μετά διάβασε το σενάριο και μου είπε ότι θα ήθελε να συνεργαστούμε.

Είμαι χαρούμενος που θα παίξει και στην Κύπρο την Κυριακή στις 22.30 θα το ξαναδώ μέσα από τον Alpha Κύπρου.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ