Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Δανάη Παναγιώτου, περιμένουν το πρώτο τους παιδί…

Το αγαπημένο ζευγάρι που ζει τον έρωτά του στην Κύπρο, θα ολοκληρώσει την ευτυχία του, με τον ερχομό του παιδιού τους σε λίγους μήνες.

Την ευχάριστη ανακοίνωση την έκαναν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, χωρίς να αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού.

Ο Παναγιώτης έγραψε:

Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις?..Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου?..Πολλά περισσότερα στο βίντεο που ανεβαίνει σήμερα

Eνώ η Δανάη συνέχισε αναφέροντας:

Ευχαριστώ Θέε μου για το θαύμα που μεγαλώνει μέσα μου. ❤️ Ευχαριστώ που πριν 6 μήνες δυνάμωσες την Πίστη μου και την σχέση μου με τον @pan_theon_official μετά την αποβολή που περάσαμε. Η εγκυμοσύνη είναι ένα γεγονός που πολλές γυναίκες έχουν ως δεδομένο.. όμως όταν δυσκολεύεσαι να τεκνοποιήσεις ή οταν περνάς απο μια αποβολή καταλαβαίνεις οτι η εγκυμοσύνη είναι ενα ιερό δώρο Θεού για το οποίο πρέπει να είσαι ευγνώμων όταν σου έρθει γιατί δεν έρχετε σε όλες εύκολα ή και καθόλου.
Νιώθω λοιπόν ευλογημένη που μέσα απο μια δοκιμασία βγήκαμε πιο δεμένοι, πιο αγαπημένοι, παντρεμένοι, και μετά απο 6 μήνες και μια αποβολή, ακούσαμε επιτέλους τον πιο όμορφο ήχο που υπάρχει στον κόσμο.. την καρδιά του μωρού ?
Σε ευχαριστώ @pan_theon_official που είσαι σε κάθε στιγμή το στήριγμα μου, που είσαι εκεί σε κάθε εμετό να τραβάς το καζανακι και να μου κρατάς το κεφάλι ? , που είσαι εκεί για κάθε επιθυμία που μου κατέβει ?????? και που απλά είσαι απο τώρα ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσε να έχει το παιδί μου.
Baby PanDa on the way.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ