Ο Orlando Bloom για το ατύχημα που παραλίγο να τον αφήσει ανάπηρο

Ο Orlando Bloom για το ατύχημα που παραλίγο να τον αφήσει ανάπηρο

“Γλιτώνοντας για λίγο τον θάνατο και την παράλυση”

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Orlando Bloom αναφέρθηκε στο απειλητικό ατύχημα για τη ζωή του το 1998, καθώς προσπαθώντας να ανέβει σε μια βεράντα, κατέρρευσε η αποχεύτευση.

Μέσα από τα social media μοιράστηκε φωτογραφίες να κάνει ποδήλατο, φορώντας ειδικό εξοπλισμό στο σώμα, και τόνισε πόσο ευγνώμων νιώθει, καθώς επέζησε!

Αυτός είμαι εγώ με στήριγμα πλάτης το οποίο είχα περίπου για τρεις μήνες, καθώς έπεσα από τρεις ορόφους και έσπασα τη σπονδυλική μου στήλη, γλιτώνοντας για λίγο τον θάνατο και την παράλυση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Orlando Bloom δημοσίευσε μια ακόμη εικόνα του, όπου κάνει ποδήλατο σήμερα και παραδέχτηκε ότι μετά την ανάρρωσή του είναι καθημερινά ευγνώμων, καθως μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του και να ζήσει τη ζωή του.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει και το 2005 για το ατύχημά του, λέγοντας ότι ήρθε αντιμέτωπος να ζει με την ιδέα πως για το υπόλοιπο της ζωης του θα ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι και υοπογράμμισε: “Έκανα σκοτεινές σκέψεις. Συνήθιζα να οδηγώ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σαν σε ιππόδρομο. Πλέον όμως έχω ηρεμήσει”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine