Σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σεξουαλικότητά του προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Ο ίδιος, μίλησε στο περιοδικό Antivirus και δήλωσε ανοιχτά «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την ομοφοβική κοινωνία στην οποία ζούμε αλλά και για την σεξουαλικότητά του την οποία είχε καταλάβει από πολύ μικρός, τονίζοντας όμως ότι δεν τον προβλημάτισε κάτι. «Είχα, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – αυτά που κάνουν τα αγόρια μεταξύ τους –, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το ανδρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22».

O Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε ποια είναι η σεξουαλικότητά του

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και μιλώντας για τις ερωτικές του επαφές ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Τέλος, ο Ορέστης Τζιόβας σε ερώτηση για το  πώς αυτοπροσδιορίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική του ταυτότητα, απάντησε: «Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες».

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τους εθισμούς τους οποίους έχει ξεπεράσει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ