Για 6η συνεχή χρονιά το Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» και ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, διοργάνωσαν την εκδήλωση «Κολυμπάμε μαζί με τους ΟΥΚ Κύπρου και Ελλάδας για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες, για τα δικά μας παιδιά».

Η Ακτή Ολυμπίων πλημμύρισε από αγάπη στέλνωντας το πιο δυνατό μήνυμα στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε εκδήλωση του Ιδρύματος Μικροί Ήρωες, στη Λεμεσό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη σήμερα το πρωί στην εκδήλωση «Κολυμπούμε για τους Μικρούς Ήρωες» που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» με τους Ο.Υ.Κ. Κύπρου και Ελλάδας, και τον Ευρωβουλευτή κ. Λουκά Φουρλά, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «θέλω θερμά να συγχαρώ τον Λουκά και τους ΟΥΚ τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας που μέσα από την πρωτοβουλία που ανέλαβαν φροντίζουν με κάθε τρόπο ώστε κανένα παιδί, κανένας μικρός ήρωας να μη μένει αβοήθητος.

Θέλω θερμά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους σας που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση, στην έκκληση, ήσασταν πρόθυμοι για στήριξη τόσο των ΟΥΚ και των ανθρώπων που αναλαμβάνουν αυτοί την πρωτοβουλία, αλλά και επειδή δείχνετε ευαισθησία απέναντι στα όσα οι μικροί ήρωες έχουν ανάγκη από εμάς».

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δείτε φωτογραφία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ