Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, έδωσε συνέντευξη ο Ντάνος και συγκεκριμένα στον Τάσο Ευαγγέλου και την ενότητα “Εξομολογήσεις”

Mεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι ερωτευμένος αλλά και ότι δεν θα πάει στο Survivor ξανά ως παίκτης, ενώ απάντησε πρώτη φορά και στον σκηνοθέτη κ. Σμαραδή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν είναι σωστό να μαθαίνεις κάτι για έναν άνθρωπο από τα sites. Τελευταία γίνεται μια τρελή αναπαραγωγή για κάτι που εγώ δεν είχα ιδέα, Είναι ξεκάθαρο, δεν θα συμμετάσχω στο Survivor All Star. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα site να γράψει κάποια πράγματα απλώς για να ακουστεί ένα παιχνίδι. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το όχι μου στο Survivor. Δεν με ενδιαφέρει να μπω σαν παίκτης. Δεν θέλω να το κάνω»

Ενώ συμπλήρωσε:

«Με τον κ Σμαραγδή είχαμε μια τυπική σχέση, τον είδα μόνο μια φορά. Δεν θα έβγαινα να διαψεύσω κάτι που δεν έχω πει..Είναι δικαίωμα του κάθε σκηνοθέτη να μην θέλει να σκηνοθέτη να μην θέλει να σκηνοθετήσει για μένα»

Όσο για τον έρωτα της ζωής του

«Ο έρωτας είναι επικίνδυνος. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει μια επανεκκίνησης. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη για μένα. Ναι είμαι ερωτευμένος…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ