Το πρωί του Σαββάτου έγινε ευρέως γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε θετικός στον κορονοιό. Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσεί από τον ιό.

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Βέρτης το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος καλλιτέχνης ανέφερε πως βρέθηκε θετικός δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου.

Αναλυτικά, ανέφερε: “Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου. Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες. Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show! Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!”.

https://www.instagram.com/p/CXqlsTas1LV/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ