Οι παραγωγές του ANT1+ συνεχίζονται και το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον πιο πετυχημένο  τραγουδιστή της γενιάς του, Nίκο Οικονομόπουλο, κυκλοφορεί από τις 31 Δεκεμβρίου.

Στις 31 Δεκεμβρίου, λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος, κάνει πρεμιέρα το νέο ANT1+ Original «FAITH». Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, μέσα από ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ στο AΝΤ1+.

Το πρώτο docu–special του ΑΝΤ1+ είναι ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον αγαπημένο ερμηνευτή Νίκο Οικονομόπουλο σε παραγωγή των ANTENNA Studios.

Το «FAITH» ξετυλίγει, για πρώτη φορά, πτυχές όχι μόνο της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής ζωής του τραγουδιστή και ακολουθεί τον Νίκο Οικονομόπουλο, αιχμαλωτίζοντας την ανεξάντλητη ενέργειά του εντός και εκτός σκηνής. Μια ενέργεια που αντλεί από τη δύναμη της πίστης του. Πίστη στον Θεό, στην οικογένεια, στο εαυτό του, στη μουσική και στους θαυμαστές του, οι πέντε πυλώνες που τον οδήγησαν στην κορυφή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Στις 31 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται με το «FAITH» και συστήνεται ξανά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ