Η 17η Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1990 ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσοφοβίας και Αμφιφοβίας και πολύς κόσμος είναι υποστηρικτικός προς τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+. Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε ένα μήνυμα στο instagram που τον ώθησε να απαντήσει καταλλήλως.

Συγκεκριμένα, follower του παρουσιαστή του έστειλε το εξής dm: «Σ’ αγαπώ σε εκτιμώ αλλά ομοφοβία σημαίνει κάτι άλλο. Ομοαρνητισμός έπρεπε να πεις. Δεν έχω πειράξει κανέναν γκέι αλλά όταν ασταμάτητα μας ζαλίζεται με το να θέλετε την προσοχή μας, μας κάνετε να βγάζουμε τους ομοαρνητισμούς μας. Κάνε ότι θες στο κρεβάτι σου αλλά δε χρειάζεται να μας λες συνέχεια για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Φτάνει ρε μάγκες, δε μας νοιάζει. Μείνε σε αυτό που κάνεις απλά, εκεί είσαι καλός, ξέχνα το άλλο γιατί απλά είναι προσωπικό και έτσι δείχνεις εσύ την ομοφοβικότητά σου. Θα έκανες κακό σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή δε σε αποδέχεται και φταις εσύ».

Το μήνυμα που έλαβε

Έτσι, λοιπόν, εκείνος κοινοποίησε μια σειρά από βίντεο, απαντώντας και παίρνοντας θέση, ενώ παράλληλα έκανε μια προσωπική εξομολόγηση!

Η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Το story λοιπόν αυτό το έβαλα μόνο και μόνο για να πω το εξής: Δε με ενοχλεί, δε χαλιέμαι καθόλου. Έχω ξεπεράσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τέτοιου τύπου κομμάτι έτσι κι αλλιώς, το τι θα μου πει ο άλλος είναι πολύ προσωπικό του θέμα. Δε με αφορά πως βλέπει ο άλλος τη ζωή μου. Με ενδιαφέρει να βλέπω εγώ τη ζωή μου. Δε μπορώ να κάτσω να σκεφτώ για όλους το σε ποια οικογένεια έχει μεγαλώσει ο καθένας, τι πράγματα κουβαλάει, με πόσα “πρέπει” έχει προχωρήσει στη ζωή του ή δεν έχει προχωρήσει και θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι αυτονόητο να νιώθει και να κάνει ό, τι θέλει. Με λυπεί το ότι υπάρχει γιορτή για να το θυμίζει σε ένα κομμάτι του κόσμου. Εύχομαι να σταματήσει αυτή η γιορτή και αυτή η παγκόσμια ημέρα να μην είναι παγκόσμια μέρα, όπως λέμε ότι έχουμε καλοκαίρι, να λέμε ότι είναι ελεύθερος ο άλλος να νιώσει για όποιον θέλει ό, τι θέλει».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ