Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μόδα και συναίσθημα έζησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στο φιλανθρωπικό fashion event με τίτλο «ΚULT Together» στην Πλατεία Ελευθερίας.

To fashion event που παρουσίασε τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, σκοπό είχε να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Σε ένα μίνιμαλ σκηνικό, που στήθηκε στο κάτω μέρος της Πλατείας Ελευθερίας, τα τετρακόσια και πλέον άτομα που παραβρέθηκαν, απόλαυσαν μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, με δημιουργίες από κορυφαίους οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από τις KULT Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Το φιλανθρωπικό fashion event, ξεκίνησε με την παρουσιάστρια της βραδιάς, αθλητικογράφο του Alpha Kύπρου, Άντρεα Καφά να προσκαλεί στο βήμα τον Προέδρο του «Γκολ στη Ζωή» Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Ο κύριος Χαραλαμπίδης αφού παρουσίασε το έργο και το όραμα του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών, ευχαρίστησε τις εταιρείες και τους οργανισμούς που στήριξαν την εκδήλωση.

Στη συνέχεια τα φώτα χαμήλωσαν αποκαλύπτοντας το απόλυτα ταυτισμένο με τον χαρακτήρα της Πλατείας Ελευθερίας σκηνικό που δημιούργησε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και stylist της επίδειξης «Kult Together», Filep Motwary.

Ενσωματώνοντας όλα τα στοιχεία του χώρου στο show, κατάφερε να αποτυπώσει το σύγχρονο πρόσωπο της μόδας, συνδυάζοντας διαφορετικούς σχεδιαστές και οίκους μόδας που εκπροσωπούνται από τις Kult Boutiques, όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Nanushka (Women) και Missoni (Ηomme).

Τα 45 μοντέλα από Ελλάδα και Κύπρο που έλαβαν μέρος στο fashion event, ήταν ντυμένα με δημιουργίες που καλύπτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα πρωινών και βραδινών εμφανίσεων, απεικονίζοντας τον παλμό μιας μεγαλούπολης. Όχι  μόνο της Λευκωσίας αλλά και του κόσμου ολόκληρου, που σιγά-σιγά εξελίσσεται σε μια απέραντη, urban κοινότητα.

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στο show,  ήταν ο ποδοσφαιριστής και ιδρυτικό μέλος του «Γκολ στη Ζωή»  Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο ποδοσφαιριστής Εdward Mashinya, και οι πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής Μάριος Γεωργίου και Ηλίας Γεωργίου οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ