Ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να κάνει μια κοινοποίηση στο instagram με τον πατέρα του, ενώ μάλιστα μας τον έδειξε στο χωράφι όπου καλλιεργεί τις μπανανιές του.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης έκανε μια μακροσκελή κατάθεση συναισθημάτων, και μεταξύ άλλων ευχήθηκε να του μοιάσει, αφού αποτελεί όπως υπογράμμισε έναν σπάνιο άνθρωπο.

Μιχάλης Χατζηγιάννης πατέρας

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο. Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι…».

Ακόμη, ο πατέρας του τραγουδιστή πραγματοποίησε την επιθυμία του γιου του και τραγούδησε, ενώ θα λέγαμε ότι είναι καλλίφωνος κάτι που μετέδωσε και στον γιο του!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον πατέρα του

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ