Ένα παράπονο εξέφρασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της

Ο παίκτης του J2US παραχώρησε δηλώσεις στα backstage του σόου μαζί με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση ωστόσο αρνήθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος συμμετέχει κι αυτός στο σόου, μετέφερε στην παρουσιάστρια τον λόγο που δεν δέχτηκαν να μιλήσουν στην εκπομπή της κι εξήγησε το «παράπονό» τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου του ανέφερε πως έχει ενοχληθεί, γιατί είναι η μόνη εκπομπή, η οποία δεν τους έχει καλέσει.

Εκείνη τη στιγμή βέβαια, η Ναταλία Γερμανού απαρίθμησε τις εκπομπές που δεν τον έχουν καλέσει, αναφέροντας ανάμεσά τους την «Ελένη» και το «Πάμε Δανάη».

«Δεν έγινε επίτηδες. Δεν ήταν από πρόθεσή μας, έτυχε», είπε η Ναταλία Γερμανού και προχώρησε στο επόμενο θέμα, αποφεύγοντας να ασχοληθεί περαιτέρω.

Ο ίδιος σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δήλωσε ότι δεν ισχύει ότι δεν ήθελε να κάνουν δηλώσεις και δεν έχουν κανένα θέμα με την συγκεκριμένη εκπομπή και παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ