Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα τον κορυφαίο Influencer που κατοικεί μόνιμα στην Κύπρο, με το γιγαντιαίο account του στο Instagram.

Πανικός επικρατεί εδώ και κάποιες ημέρες με τον Μαρσέλο. Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε και επίσημα στο κοινό της ομάδας μέσα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» περιμένουν να τον δουν να αγωνίζεται.

Μέχρι τότε πάντως ο Μαρσέλο τα έχει καταφέρει εξαιρετικά και στο κομμάτι της επικοινωνίας. Άλλωστε είναι τρομερός και στις επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει και ένα τεράστιο account στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί τόσο για να ανεβάζει προσωπικές του στιγμές, όσο και επαγγελματικές επιτυχίες.

Στο @marcelotwelve διαθέτει περισσότερους από 58 εκατομμύρια ακόλουθους. Με άλλα λόγια πέντε φορές τον πληθυσμό της Ελλάδας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε, λοιπόν, πως ο «παγκόσμιος» Μαρσέλο φέρνει και μια σπουδαία «instagramική δύναμη» μαζί του στην Ελλάδα.

Το account του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή αποτελεί και το μεγαλύτερο που έχει κάποιος μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας. Και πώς να μην είναι εδώ που τα λέμε; Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες influencers φτάνουν με το ζόρι το 1.000.000 followers. Παράλληλα, ο λογαριασμός του Μαρσέλο στο Instagram είναι 100 φορές μεγαλύτερος από του Ολυμπιακού (576.000 ακόλουθοι), ενώ αποτελεί και έναν από τους κορυφαίους στο ποδόσφαιρο, έχοντας περισσότερους followers από άλλους σταρ όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ (52.7 εκατομμύρια ακόλουθοι) ή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (55.4 εκατομμύρια ακόλουθοι).

Έτσι, ό,τι θα ανεβάζει για τους επόμενους μήνες ο Μαρσέλο στον λογαριασμό του από την Ελλάδα ή τον Ολυμπιακό θα «φτάνει» αμέσως σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ