Ο Μαρίνος Ξενοφώντος απαντάει πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Αντρέα Τηλεμάχου

Μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους έγιναν οι αποκαλύψεις!

Το κοινό τον έχει γνωρίσει μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση και στο θέατρο, καθώς με το πηγαίο ταλέντο του μπορεί γρήγορα να σε πείσει με αυτό που υποδύεται.

Ο γνωστός ηθοποιός με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής, “Με Αγάπη Χριστιάνα”. Είπαν για το θέατρο, το κίνημα Me Too, τον έρωτα και την πολυσυζητημένη σχέση του με τον Αντρέα Τηλεμάχου.

Συγκεκριμένα για το θέατρο ο ηθοποιός ανέφερε:

“Δεν είμαι σε φάση ακόμα να κάνω απολογισμό, εξακολουθώ να εργάζομαι…. Δεν μπορώ να χαρώ μια επιτυχία ή να πικραθώ από μια αποτυχία… Το να ασχοληθώ με το θέατρο ήταν η φύση μου”

Ενώ όσο αφορά την κυπριακή showbiz ο ίδιος είπε:

“Είναι αστείο στην Κύπρο να υπάρχουν σταρ”

Για την φημολογούμενη σχέση του με τον ηθοποιό Αντρέα Τηλεμάχου είπε:

“Με τον Αντρέα είμαστε ντουέτο, θα μας χωρίσει μόνο ο θάνατος!… Ο κόσμος θέλει να πιστεύει ότι είμαστε μαζί αλλά δεν είμαστε μαζί ερωτικά… Οι ψυχές μας και το πνεύμα μας με τον Αντρέα συμπορεύεται… Αν δεν ήταν στην ζωή μου πιθανότατα να μην ήμουν αυτό που είμαι σήμερα…”

Για την συμμετοχή του στην τηλεόραση ομολόγησε:

“Αρχικά έβαλα εγώ εμπάργκο στην τηλεόραση. Αργότερα όταν χτύπησα πόρτες τις βρήκα κλειστές”

Ενώ σχετικά με το κίνημα Me Too ο ίδιο πήρε θέση και είπε:

“Διαφωνώ με όλες αυτές τις διαστάσεις που έχει πάρει το κίνημα … Αν μια γυναίκα ή ένας άντρας έχει δεχτεί οποιασδήποτε μορφής βίας να πάει στην αστυνομία… Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι δικαστήριο…”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: