Είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της Ελλάδας, και από τους λίγους που μπορεί να κινηθεί από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και σε ένα ιδανικό infontainment πρόγραμμα. Φέτος τον απολαύσαμε με την Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha.

Ο Κώστας Τσουρός, o oποίος διανύει την καλύτερη επαγγελματική περίοδο της ζωής του, τόσο λόγω της μεγάλης επιτυχίας της εκπομπής όσο και της δικής του καταλυτικής παρουσίας σε αυτήν, βρέθηκε στο νησί μας και συγκεκριμένα στην Λάρνακα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Το HELLO! Cyprus βρέθηκε σε γνωστό sushi bar της πόλης και τον “προκάλεσε” να παίξει το διεθνές για το brand name παιχνίδι του HELLO! “Hello! or Goodbye”; Ένα παιχνίδι γεμάτο… αποκαλύψεις!

 

Ειλικρινής, χωρίς να μασάει τα λόγια του, όπως το έμαθε το κοινό του, εκμυστηρεύεται ότι έχει απιστήσει, έχει ζήσει την έννοια του τρίτου προσώπου στη ζωή του, θα ήθελε να κάνει δική του εκπομπή (Ελλάδα ή Κύπρο), ενώ αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής ξεκαθαρίζει ότι έχει τσακωθεί με συνάδελφό του αλλά πάντα με όριο ενώ αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα για την παρουσία του στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”.

Επιμέλεια: Κώστας Καρνάκης

Κάμερα: Φίλιος Κάνιος

Μοντάζ: Νατάσα Μαξίμοβιτς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ