Άμεσος, ειλικρινής, απλός και βαθιά συναισθηματικός, ο Κωνσταντίνος Καζάκος φωτογραφίζεται στο περιοδικό Helllo! και μιλάει για τις κομβικές στιγμές της ζωής του, το τέλος του γάμου του με την Ιωάννα Μαρτζούκου αλλά και για την ευτυχισμένη σχέση του με τη Βασιλική Μακρή. Αναφέρεται επίσης στις στιγμές με τα παιδιά του, που είναι πολύτιμες για εκείνον, όπως και οι αναμνήσεις του από τη μητέρα του , Τζένη Καρέζη.

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Με τη Βασιλική είμαστε πολύ καλά μαζί»

Για τη σχέση του με τη Βασιλική Μακρή δηλώνει αποκλειστικά στο Hello! «Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή αλλά ούτε και την κρύβω. Αυτό  που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί».

Όσον αφορά το διαζύγιο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, είπε: «Ήταν δύσκολο και επώδυνο και, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Συνέβη σε μια δύσκολη περίοδο. Θεωρώ όμως ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα!».

Για την μητέρα του Τζένη Καρέζη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δηλώνει: «‘Ηταν πολύ καλή μάνα. Παρόλο που έτρεχε συνεχώς, πάντα έβρισκε χρόνο για μένα».

Διαβάστε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη 7 Απριλίου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο Hello!
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο Hello!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ