Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου κατηγόρησε ανοιχτά τον πρώην παρτενέρ της στο show «Just the 2 Of Us» Τριαντάφυλλο για bullying και επιθετική συμπεριφορά. «Θα μοιραστώ κάτι μαζί σας και θα το αφήσω πίσω μου. Θα βάλω τελεία. Στη ζωή μου δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Kαταδικάζω τη βία. Ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Καταδικάζω λοιπόν τον κ.Τριαντάφυλλο που την περασμένη εβδομάδα μου έκανε bullying στην πρόβα. Στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Το ίδιο συνέβη και στο πλατό της κ. Σίσσυς Χρηστίδου που ανέφερα ότι αν μου δινόταν η ευκαιρία δεν θα τον δεχόμουν ξανά ως παρτενέρ», είπε η ξανθιά καλλονή σε διαδοχικά stories στο Instagram.

O Νίκος Κοκλώνης, ο παρουσιαστής και παραγωγός του Just the of Us μίλησε στο «Ευτυχείτε» και υποστήριξε δημόσια τον Τριαντάφυλλο καθώς όπως τόνισε δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς της πρώην παίκτριας, Ευριδίκης Παπαδοπούλου. «Και η παραγωγή αλλά σίγουρα και ο Τριαντάφυλλος -που τον ξέρω χρόνια- καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας όχι σε παίκτρια ή γυναίκα αλλά σε οποιονδήποτε. Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο πότε παρόλα αυτά την Κυριακή μου έστειλε η Ευρυδίκη ένα μήνυμα όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς ότι της μίλησε λίγο απότομα ο Τριαντάφυλλος. Αυτά είναι τα μόνα που ξέρω, δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Μου έστειλε λοιπόν μήνυμα η Ευρυδίκη ότι ο Τριαντάφυλλος της φέρθηκε άσχημα και πήγε να τη χτυπήσει και της απάντησα ότι δεν πιστεύω να έγινε κάτι τέτοιο και δεν ξαναμίλησα. Θεωρώ ότι δεν έγινε τίποτα τέτοιο γιατί αν είχε γίνει και ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη θα είχαν απευθυνθεί στην παραγωγή. Σίγουρα όμως ο Τριαντάφυλλος είχε νεύρα εκείνη τη μέρα αλλά όλοι μας έχουμε νεύρα στο γύρισμα. Ουδέποτε η παραγωγή είχε κάποια καταγγελία της Ευρυδίκης μέχρι και το Σάββατο για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, άλλωστε και οι πρόβες γίνονται παρουσία ατόμων οπότε αν κάτι συνέβαινε θα ήμασταν οι πρώτοι που θα στέλναμε την υπόθεση στη δικαιοσύνη. Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα. Είμαι ο πρώτος που τραβάω κόκκινες γραμμές και αναλαμβάνω το νομικό κομμάτι».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ