Σε μια νέα συνέντευξη, η οποία φαίνεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί τον περασμένο μήνα, αλλά κυκλοφόρησε την Πέμπτη, ο Kanye West παραδέχτηκε ότι θέλει να συμφιλιωθεί με την Kim Kardashian, και μάλιστα επικαλέστηκε πως αυτό επιθυμούν και τα παιδιά τους.

«Το Saturday Night Live έκανε τη γυναίκα μου να πει “τον χώρισα” στην τηλεόραση επειδή ήθελαν απλώς να βγάλουν αυτό. Τα χαρτιά δεν τα είδα ποτέ. Δεν έχουμε καν χωρίσει», είπε στο “Drink Champs” του Revolt TV, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στην τηλεόραση και όσα ακούστηκαν.

«Τα παιδιά μου θέλουν οι γονείς τους να μείνουν μαζί. Θέλω να είμαστε μαζί», συμπλήρωσε ο ράπερ και κατηγόρησε επίσης τα μέσα ενημέρωσης και την ίδια την ομάδα της Kim Kardashian ότι «προώθησαν την ιδέα του διαζυγίου» και ότι της έβαλαν λόγια με ιδέες για νέες τηλεοπτικές εκπομπές. Μάλιστα, τόνισε: «Δεν έχω κάνει κάτι ερωτικό με άλλη».

Στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου είχε γνωστοποιηθεί ότι η Kim θέλει να βάλει τέλος στον γάμο τους και τελικά υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Δεδομένου ότι η συνέντευξη είχε ηχογραφηθεί πιο πριν, o Kanye West δεν μπορούσε να σχολιάσει το φημολογούμενο ειδύλλιο της Kim με τον Pete Davidson. O 27χρονος Pete και η Kim Kardashian βγήκαν για δείπνο δύο φορές αυτήν την εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ