Με μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε τη νέα της ζωή στην Ουγκάντα, προκειμένου να καταφέρει να υιοθετήσει την μικρή Ada.

Η σχεδιάστρια ήταν λεπτομερής για το πως πήρε την απόφαση και μπήκε στη διαδικασία υιοθεσίας, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020. Πέρσι το καλοκαίρι μπήκε στη λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα στην Ουγκάντα, όπου και πρέπει να ζήσει για 12 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η ζωή της στην αφρικανική χώρα έχει ήδη ξεκινήσει και είναι γεμάτη χρώμα. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει την απόλυτη στήριξη του συντρόφου της, Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος με ένα σχόλιο τεσσάρων λέξεων κάτω από τη δημοσίευση της σχεδιάστριας έβγαλε όλη του την τρυφερότητα. Επίσης, πολλοί επώνυμοι φίλοι της Χριστίνας Κοντοβά έσπευσαν να την “λούσουν” με σχόλια αγάπης και ενθάρρυνσης.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη, ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και μοιράστηκε τις πρώτες δηλώσεις του για το εν λόγω βήμα, τις οποίες μετέφερε on air ο παρουσιαστής.

“Εγώ μίλησα με τον Τζώνη. Μου είπε πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί περίπου τον Νοέμβριο. Άρα θα περάσουν και το καλοκαίρι εκεί. Αυτός πηγαινοέρχεται, η Χριστίνα μένει εκεί. Και τον Νοέμβριο μάλλον θα έρθουν στην Ελλάδα. Και μου είπε πως είναι έρωτας το κοριτσάκι. Απίστευτα όμορφο”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ