Καλεσμένη στο «The 2night show» βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη το βράδυ της 21ης Απριλίου 2021, και παραχώρησε μια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση στον οικοδεσπότη της εκπομπής. Όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε επίσης εξομολογητική διάθεση.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έννοια της “απάτης” , λέγοντας: «Είμαι ζηλιάρα αλλά δεν θα ήμουν μαζί με τον Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Η σχέση μας πέρασε από πολύ έντονες διακυμάνσεις. Δεν με ενοχλεί η απάτη. Είναι κάτι πολύ σύνθετο. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Πρέπει να είμαι πάρα πολύ εγωίστρια σαν άνθρωπος για να μην καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Εμένα με ενοχλεί η λέξη απάτη. Να απατάς την αγάπη και μια λέξη που μπορεί να είναι δική μας, να την έχω μόνο για σένα και να την πεις αλλού. Είναι κάτι πιο σημαντικό από ένα βράδυ απερισκεψίας. Ο θεσμός της οικογένειας και της αγάπης είναι σπουδαία πράγματα και αυτό είναι που πρέπει να μπαίνει πάνω απ’ όλα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι απατούσε για χρόνια

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής του late night show ακούγοντας τα λεγόμενα της καλεσμένης του, εξομολογήθηκε ότι απατούσε για χρόνια, και εξήγησε: «Έχεις πολύ δίκαιο. Επειδή για πολλά χρόνια της ζωής μου απατούσα, αντιλαμβάνομαι, κι επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου σταμάτησα να απατώ, επειδή ανακάλυψα τι σημαίνει έρωτας, τι σημαίνει αγάπη, τι σημαίνει να είσαι σε έναν άνθρωπο. Έπρεπε να περάσω κι εγώ από χίλια κύματα. Αν απατούσα θα έφευγα πια. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Προσπαθώ να καταλάβω και λέω πόσο άσχημο ήταν, αν τον άνθρωπο που κοιμάσαι μαζί και τον λες αγάπη μου, να το λες και σε κάποιον άλλον που έχεις κάνει έρωτα εκείνη την περίοδο. Αυτό είναι απάτη».

Δείτε το σχετικό κομμάτι στο 21′ κι έπειτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ