Νονός έγινε στα μέσα Μαρτίου ο αγαπημένος λαϊκός Κύπριος τραγουδιστής, Γιώργος Σταματάρης, βαφτίζοντας το γιο του στενού του συνεργάτη, φίλου και μουσικού, Νεόφυτου Νεοφύτου και της συζύγου του, Φλώρας Κωνσταντίνου.

Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, ο οποίος υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκπομπής “Παράδοση κατ’ οίκον” έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από τα social media, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το μυστήριο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το μυστήριο δεν έγινε εν καιρώ καραντίνας και καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας αλλά λίγες ημέρες πριν μετά την ανακοίνωση των πρώτων μέτρων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οικογένεια και νονός αναλογιζόμενοι την πορεία της πανδημίας και βλέποντας την “καραντίνα” να έρχεται θέλησαν να δώσουν την ευλογία του Θεού, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας αφού στη βάφτιση δεν ήταν παραπάνω από 7 άτομα στο σύνολο (συμπεριλαμβανομένου οικογένειας, παιδιού, νονού και πάτερ) ενώ φίλοι και συγγενείς παρακολούθησαν τη λειτουργία μέσω βιντεοκλήσης.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε σε ένα μοναστήρι στην επαρχία της Λευκωσίας με το Νεόφυτο Νεοφύτου να γράφει στη λεζάντα τησ φωτογραφίας

«Λίγο πριν τον απόλυτο εγκλεισμό κ με την βοήθεια της τεχνολογίας, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας που είχε ανακοινώσει το κράτος, πριν ένα μήνα και κάτι, βαφτίστηκε ο Ιάσωνας μας. 7 άτομα ήταν παρών στην εκκλησία. Κ αλλά τόσα διαδικτυακά. Ο λόγος που τρέξαμε να βαφτίσουμε πριν κλείσουν όλα, είναι γιατί είχαμε την ανάγκη της Ευλογιάς Του!!! Για όλους μας…!!! Για ΌΛΟ το κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ