Μηνύσεις εναντίον ηθοποιών αλλά και κάποιων γιατρών που έχουν καταθέσει σε βάρος του για την υπόθεση του #metoo, φαίνεται πως ετοιμάζει ο Γιώργος Κιμούλης.

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha Ελλάδος, «Alpha Τώρα», μίλησε ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Βασίλης Καπερνάρος και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα καταθέσει μηνύσεις σε ηθοποιούς για ψευδομαρτυρία. Μετά την αγωγή προς το ΣΕΗ, ο ηθοποιός με τον δικηγόρο του προχωρούν και σε προσωποποιημένες μηνύσεις.

«Η αγωγή αφορά κυρίως τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη την προσβάλλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιον του αρμοδίου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη», είπε αρχικά ο δικηγόρος του και συνέχισε σχετικά με τις μηνύσεις.

«Έχουμε καταθέσει και εναντίον δύο ιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις και για ψευδείς καταθέσεις σε ηθοποιούς. Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί και κατέθεσαν ως μάρτυρες στη δίκη, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ