Συνέντευξη στην εκπομπή “The 2 night show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος που κάνει φέτος… την τηλεοπτική επιστροφή του, μίλησε στον παρουσιαστή για όλα. Για τις υποθέσεις παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος, για την καριέρα, την προσωπική ζωή και μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις.

Ερωτηθείς για το εάν θα επιθυμούσε να γίνει πατέρας, ο καλλιτέχνης απάντησε ανοιχτά και τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που το έχει ως προτεραιότητα. Παρόλα αυτά, εάν ήταν κάτι που το ήθελε ο σύντροφός του, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη, πως θα στεκόταν στο πλευρό του.

Όπως ανέφερε:

“Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα.

Αν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ