Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αλκοόλ αποκαλύπτοντας στο πως οδηγήθηκε να το πετάξει από τη ζωή του. Ο ίδιος περιέγραψε στους παρουσιαστές το σκηνικό που τον έκανε να πάρει την απόφαση αυτή.

Δεν ερωτεύτηκα, μάλωσα με έναν φίλο μου για δουλειά. Έχουμε επέτειο, την ημέρα που μαλώσαμε, εγώ σταμάτησα να πίνω αλκοόλ. Έτσι έχει καταγραφεί. Έφυγα από την πρόβα και πήγα σε ένα μπαρ. Εκείνη την ώρα είπα ότι δεν θέλω αλκοόλ και μετά έμεινε. Ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, δεν γινόταν άλλο σε μπαρ. Δοκίμασα μία φορά να μην πιω κι αυτό που γινόταν κατά τις 00.30 ήταν τρομερά λυπηρό” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για εκείνον το ποτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα, ωστόσο ήταν μία συνήθεια που ήθελε να εκτοπίσει από την καθημερινότητά του: ” Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ. Είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από την ζωή μου γιατί με εκνεύριζε. Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση γιατί δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για να αποφορτιστεί ο ηθοποιό από μια παράσταση. Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες“.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ