Ένας επίγειος άγγελος, ο 13χρονος Κυριάκος που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και δίνει τον δικό του αγώνα, έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Κύπρου. Απανωτές επεμβάσεις και θεραπείες μέχρι και σήμερα, του στέρησαν, μεταξύ άλλων, την όραση του, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που γιατροί τον είχαν ξεγραμμένο καλώντας τους γονείς του να τον αφήσουν στη μοίρα του…

Το Σάββατο 02 Ιανουαρίου στις 21:20, δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ξεδιπλώνει μία ιστορία που θα μας συγκινήσει και θα μας κάνει να αναρωτηθούμε για το τι πρέπει να αξιολογούμε ως σημαντικό στη ζωή μας.

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για να περιγράψει τον Κυριάκο. Γεννήθηκε το 2007 χωρίς να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, αλλά λίγους μήνες μετά διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, κάτι που ήταν η αφετηρία ενός γολγοθά τόσο για τον ίδιο όσο και για τους γονείς του, Γαβρίλη και Έλενα.

Οι ίδιοι, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, στάθηκαν δίπλα στο παιδί τους αντλώντας δύναμη από τον τον Κυριάκο που παρ’ όλες τις ιδιαιτερότητές του προχωρά μπροστά με αισιοδοξία και χαμόγελο, βλέποντας μέσα από τα μάτια της ψυχής του.

Σήμερα φοιτά σε σχολείο, τραγουδά σε εκδηλώσεις, μαθαίνει, παίζει με τις αδελφές του και άλλα παιδιά, ενώ το ατού του είναι τα εύστοχα ανέκδοτα. Όπου κι αν βρεθεί κλέβει την παράσταση, κερδίζοντας τον θαυμασμό των γύρω του!

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε την εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» που φέρνει ένα νέο επεισόδιο, με ένα 13χρονο παιδί που, αν και δίνει τον δικό του δύσκολο αγώνα, στέλνει μαζί με τους γονείς του δυνατά μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης!

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 02 Ιανουαρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ