Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε εμμονικές θαυμάστριες ενώ παράλληλα διηγήθηκε το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Είχε έρθει μια κοπέλα και είχε κοιμηθεί έξω από το θέατρο. Ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ή τρελές δεν υπήρχαν. Είχε φύγει από την οικογένειά της και την έψαχναν. Μετά ήρθαν οι γονείς της στο θέατρο για το περιστατικό που δεν το γνώριζα, για να της μιλήσω. Της μίλησα».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες, στη διαφωνία με όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στις προτάσεις από talent shows που δέχτηκε.

Ακόμα, μίλησε για τη συνεργασία του στην τηλεόραση με την Κατερίνα Γερονικολού στη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν. Μάλιστα, όταν η σύντροφός του θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό άσχημης συμπεριφοράς που είχε βιώσει, εκείνος της είπε: «Βγάλτα όλα στη φόρα. Προχώρα. Ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Λειτούργησα καθαρά συμβουλευτικά κι ήταν ελεύθερη να αποφασίσει».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ