Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε με τις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του στην άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τις κοινοποιεί στο λογαριασμό του στο instagram.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας συγκλόνισε με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος των προσπαθειών του στην άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Αυτή τη στιγμή δεν κλαίω επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση, και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια αλλά έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάσταση σου. Είναι πολύ λυπητερό αυτό το πράγμα και εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι ήταν το κίνητρο μου για να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια”.

Ο Ιακωβίδης σταμάτησε την καριέρα του εξαιτίας των βιοποριστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, αφού τα έσοδά του ήταν σχεδόν ανύπαρκτα από την αθλητική του πορεία. Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τον Έλληνα πρωταθλητή, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην μένει ανεπηρέαστος.

Ο Greek Freak κοινοποίησε τα λεγόμενα του Θεοδωρίδη, σε μια προσπάθεια να κάνει την ιστορία του πιο γνωστή. Ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο instagram για να καταδείξει τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι οποίες οδήγησαν έναν αθλητή που έχει αναδειχθεί Πανελλήνιος πρωταθλητής να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στην ηλικία των 30 μόλις ετών.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ