Πριν από λίγη ώρα κατέφθασε στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατώντας στα χέρια του το κύπελλο του πρωταθλήματος NBA.

Οι κάμερες είχαν πάρει θέση από νωρίς, ώστε να καταγράψουν τις πρώτες στιγμές του πρωταθλητή επί ελληνικού εδάφους μετά τον θρίαμβό του.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο και ειδικά ο Γιάννης και ο Θανάσης δεν έχουν κρύψει ποτέ την αδυναμία τους για τη χώρα που μεγάλωσαν και κάθε καλοκαίρι θέλουν να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Όλα τα φώτα ήταν φυσικά στραμμένα στον σούπερ σταρ του NBA και MVP των τελικών Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ υπήρξε μια μικρή συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τη χαρά του που κέρδισε με την ομάδα του ένα από τα πιο βαρυσήμαντα τρόπαια παγκοσμίως, ενώ υποσχέθηκε πως θα πάει το κύπελλο και στη γειτονιά που μεγάλωσε, τα Σεπόλια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις πρώτες του δηλώσεις

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας στήριξαν από όταν πήγαμε στο NBA να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και θα δούμε την οικογένεια και τους ανθρώπους μας. Είμαστε χαρούμενοι και που μπορέσαμε να φέρουμε το κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα“, δήλωσε ο ίδιος.

Ο “Greek Freak” υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: “Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας και ότι θα ξαναγίνω δεν το φτάνει το NBA”.

Στη συνέχεια τα δυο αδέρφια συνοδευόμενα από τον Αμερικανό μάνατζερ του Γιάννη και τον υπεύθυνο Τύπου των Μπάκς, αποχώρησαν από το αεροδρόμιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ