Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε γνωστός Έλληνας ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έκανε πριν χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαι ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο όλα αυτά τα χρόνια, που απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου. Πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα στο δικαστήριο. Πρέπει να πω ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος για τη στιγμή που θα συναντιόντουσαν τα βλέμματά μας. Όταν με είδε στο δικαστήριο μού έκανε ένα νεύμα από την καλή του πλευρά σαν να λέει “κι εσύ εδώ εναντίον μου;” κι εγώ του απάντησα με ένα νεύμα ότι με αυτά που έχεις κάνει…».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία… «Θα σας κάνω μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζει κανένας και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες ημέρες. Πρώην σύντροφός μου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο. Αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν μία ακόμα “μαχαιριά” από τον Πέτρο στην καρδιά μου. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην σύντροφός μου και μου το είπε. Δεν το είχε πει πουθενά μέχρι τώρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον. Το περιστατικό συνέβη σε οικείο περιβάλλον.

Είναι σοκαριστικό να το μαθαίνω τόσα χρόνια μετά. Είχα στο μυαλό μου να προσέξω από την πρώτη στιγμή που τους έφερα σε επαφή. Είχα το νου μου τότε, φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δείχνει τέτοια δείγματα».

Δείτε όσα αποκαλύπτει στη συνέντευξή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ