Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα τραγούδησαν απόψε ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, καθώς επέλεξαν να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, στενού φίλου και συνεργάτη της τραγουδίστριας.

Ο Ετεοκλής αμέσως μετά εξέφρασε όλα τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν ενώ τραγουδούσε, καθώς ήρθαν στη μνήμη του όλες οι δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το ατύχημά του.

Δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Tραγουδούσα και μου ερχόντουσαν εικόνες, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό, αλλά όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου έρχονταν εικόνες στο νοσοκομείο, στην εντατική, πως θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι δύκολο, όταν νιώθεις κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Δηλαδή πιστεύω το πιο δύσκολο στους ανθρώπους που τραγουδάνε, είναι πως μπορούν να αποθηκεύουν αυτά τα συναισθήματα και να τα αλλάζουν ανάλογα με το ρεπορτόριο τους. Δηλαδή τώρα εγώ είμαι τόσο φορτισμένος που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω αυτή τη στιγμή. Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου και αυτό είναι πολύ σοκαριστικό. Έδωσα τον μεγαλύτερο αγώνα για τα δεδομένα, για να σταθώ στα πόδια μου. 6 χρόνια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα, γιατί για εμένα προβλήματα είναι μόνο τα θέματα υγείας. Μεγαλύτερη εμπούλωση είναι η ψυχική, να μην κουκουλώσεις με οποιονδήποτε τρόπο τα εσωτερικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί. Αυτά πρέπει να γιατρέψεις για να επανέλθεις πλήρης και αυτό γίνεται μόνο προσφέροντας αγάπη

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/entertainment/sygkinei-o-eteoklis-payloy-milontas-gia-atyhima-poy-ehase-podi-toy-foto

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ