Η Μάρθα και ο Νίκος αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Το ιδιαίτερο στην περίπτωση τους είναι πως ο γαμπρός είναι 87 ετών και η νύφη 85. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Νίκος μίλησε στην εκπομπή “Με Αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Κύπρου και η συγκίνηση για την αγάπη που νιώθει για την συμβία του, κυριάρχησε στο πλατό.

Μάλιστα, τόσο η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους όσο και η ομάδα της κατέβαλλαν προσπάθεια για να κρύψουν την συγκίνηση τους on air.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 15 χρόνια. Τώρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν αυτήν την αγάπη που δεν έσβησε μέσα στα χρόνια.

“Εγώ της έλεγα να παντρευτούμε από τότε, αλλά δεν ήθελε. Πριν από ένα μήνα με ρωτάει: “Γιατί δεν με παντρεύεσαι; Θέλω τώρα”. Ε, αφού θες τώρα, σε παντρεύομαι τώρα” τόνισε ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Για την κυρία Μάρθα είναι ο δεύτερος γάμος. Ο πρώτος της σύζυγος έφυγε από τη ζωή και λίγα χρόνια αργότερα γνώρισε τον κύριο Νίκο με τον οποίο έχτισε μια όμορφη σχέση.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος με μια τρυφερή ανάρτηση ευχήθηκε στους νεόνυμφους. Μια πραγματικά υπέροχη ιστορία αγάπης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Την τρυφερή ιστορία, αποκάλυψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του στα social media, όπου δημοσίευσε φωτογραφία του ζευγαριού.

“Απόψε στο δημαρχείο, ενώθηκαν σε γάμο δύο ζωές, 87 και 85 ετών. Χαμογελαστοί, λαμπεροί και αληθινά ευτυχισμένοι. Αυτή και αν είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης!», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης, στην οποία συμπεριέλαβε και στιχομυθία από την τέλεση του πολιτικού γάμου:

“Εσείς Νίκο θέλετε για σύζυγό σας την Μάρθα;
– Ασφαλώς!
– Εσείς Μάρθα θέλετε για σύζυγό σας τον Νίκο;
– Πολύ!”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ