Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ήταν σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Χριστιάνα Αριστοτέλους και Δημήτρης Αλεξάνδρου συναντήθηκαν ύστερα από πολλά χρόνια και θυμήθηκαν τα παλιά, από την συνεργασία τους στα κυπριακά καλλιστεία. Ο παρουσιαστής και instagrammer, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη και το αγοράκι που περιμένουν με ανυπομονησία.

Με αφορμή την ερώτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους για το που θα είναι η βάση τους, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να συζητήσει και πολλά με την Ιωάννα Τούνη καθώς έχει… τις ορμόνες της!

«Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση. Όταν με το καλό έρθει το παιδί, θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό γιατί ουσιαστικά με το που το κρατήσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις πάρα πολλά πράγματα, θα αλλάξουν όλες σου οι προτεραιότητες. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός, με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πιέζει την Ιώαννα Τούνη να τρώει καθώς διανύει μια εγκυμοσύνη με μικροενοχλήσεις και η ίδια δεν είναι μεγάλη φαν του φαγητού.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο πιο κάτω βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ