Τηλεφωνική συνομιλία με την Κατερίνα Καινούργιου είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην αντίδρασή του όταν είδε τον γιο του στον υπέρηχο που έκανε η Ιωάννα Τούνη.

«Με το που το είδα έπαθα σοκ! Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια. Με πήρε τηλέφωνο η Ιωάννα με βίντεοκλήση», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους, καθώς ο γιος τους θα έρθει σε λίγο διάστημα στη ζωή και θα τους προεσφέρει την απόλυτη ευτυχία.

Δημήτρης Αλεξάνδρου
Πρόσφατα, το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης ενώ η επιχειρηματίας είχε δηλώσει: «Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη! Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος, αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό».

«Έχουμε σκεφτεί για όνομα, αλλά δε θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα. Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση και εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια», είχε αναφέρει επίσης η Ιωάννα Τούνη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ