Ο οίκος Dior ανεβάζει το πολυκατάστημα Harrods σε ένα άλλο level αισθητικής, αφού το μετατρέπει σε ένα γιγαντιαίο gingerbread house! Για την εορταστική περίοδο, ο γαλλικός οίκος έχει αναλάβει να μεταμορφώσει 44 βιτρίνες του Harrods ενώ στο εσωτερικό, ο καθένας θα μπορεί να βρει εκπληκτικά installations με μόδα, αξεσουάρ, κοσμήματα και ρολόγια.

Ιδιαίτερη όμως αίσθηση έχει προκαλέσει ο…γλυκός στολισμός μίας συγκεκριμένης πρόσοψης του πολυκαταστήματος. Πρόκειται για την πρόσοψη του Harrods στην περιοχή Knightsbridge που μεταμορφώθηκε σε ένα μπισκοτόσπιτο με gingerbread ενώ ένα τεράστιο αστέρι έχει τοποθετηθεί πάνω από την κεντρική είσοδο του καταστήματος.

Δείτε βίντεο από τις απίθανες λεπτομέρειες της γλυκιάς διακόσμησης της συγκεκριμένης βιτρίνας!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Harrods, που συνεργάζεται με τον πασίγνωστο γαλλικό οίκο για το «The Fabulous World of Dior».

Ο υπέροχος στολισμός του Harrods για τα Χριστούγεννα

Ο CEO του οίκου Dior, Pietro Beccari, μιλώντας στη βρετανική Vogue για το νέο αυτό αριστούργημα και τη νέα συνεργασία, είπε: «Ο τίτλος τα λέει όλα: The Fabulous World of Dior», ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος του Harrods, Michael Ward δηλωσε χαρακτηριστικά: «Η τεράστια κλίμακα και το θέαμα της συνεργασίας είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Είμαι ενθουσιασμένος που οι πελάτες θα μπουν μέσα και θα έχουν μια πλήρη στιγμή φαντασίας, που τα Harrods κάνουν πάντα τόσο καλά, η οποία φέτος – μέσω της μαγείας του Dior – έχει πάει σε άλλο επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να τελειοποιηθεί ο στολισμός, ο οίκος Dior δημιούργησε στο εσωτερικό του Harrods ένα καφέ που σερβίρει μπισκότα και γλυκά εμπνευσμένα από τη ζωή του ίδιου του Κριστιάν Ντιόρ, μαζί με μια έκθεση και δύο pop-up καταστήματα που πωλούν limited edition δώρα και συλλεκτικά είδη.

Το γνωστό σε όλους Harrods, θα κρατήσει τον υπέροχο αυτό στολισμό έως τις 3 Ιανουαρίου 2023.

Harrods

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ