Ο Χάρης Παπαθεοχάρους άρχισε από τώρα να λύνει τα ερωτικά σας προβλήματα…

Η ενότητα που αγαπήθηκε μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha Κύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα” επιστρέφει για δεύτερη σεζόν με την πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου στις 15:30. Ο νεαρός δημοσιογράφος θέλησε από τώρα να κάνει ένα μίνι Q&A μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να…συμβουλέψει άντρες και γυναίκες.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε φυσικά, ήταν και μια που αφορούσε την δική του προσωπική ζωή και την νέα σύντροφό του, με την οποία εθεάθησαν πρόσφατα μαζί σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, Ο ίδιος δεν δίστασε και απάντησε, αποκαλύπτοντας πως θέλει να κρατήσει για ακόμη λίγο καιρό “κρυφό” το όνομα, αφού η αγαπημένη του έχει 2-3 αδέρφια.

Ο Χάρης Παπαθεοχάρους μετά την “αποκάλυψη” των δικών του…συνέχισε να δίνει απαντήσεις και να “καθοδηγεί” τους ερωτευμένους διαδικτυακούς φίλους του. Με μερικές απ’ αυτές γελάσαμε, όμως με μερικές άλλες συμφωνήσαμε. Ο “Dr. Love” μας έδωσε μια μικρή γεύση από την εν λόγω ερωτική ενότητα της εκπομπής…η οποία αυτή τη χρονιά θα επανέλθει ανανεωμένη και ακόμη πιο απολαυστική.

#Staytuned γιατί από τη Δευτέρα δεν έχεις λόγο να προβληματίζεσαι μόνος, ότι έχεις μπορεί να σου το λύσει ο Χάρης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ