Ο Μπραντ Πιτ μιλά για την κόρη του, Σάιλο Πιτ, και σχολιάζει το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλες χορευτικές ικανότητες η 16χρονη. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την Σάιλο με την Αντζελίνα Τζολί, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του: Μάντοξ, Ζαχάρα, Παξ, και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

«Φέρνει ένα δάκρυ στα μάτια, ναι», είπε ο 58χρονος star στο Entertainment Tonight. «Δεν ξέρω από πού το πήρε. Είμαι ο κύριος Two-Left-Feet εδώ. Μου αρέσει όταν τα παιδιά βρίσκουν τον δικό τους δρόμο, βρίσκουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν και ανθίζουν», συμπλήρωσε ο ηθοποιός του Bullet Train.

«Ο Μπραντ και η Άντζι είναι και οι δύο πολύ περήφανοι», ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly. «Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν θέλει να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια, αλλά δεν την πιέζουν με κανέναν τρόπο», προσέθεσε.

Με μαύρο outfit η Σάιλο Πιτ

Τον Μάιο, η Σάιλο και οι φίλες της έδειξαν το ταλέντο τους στον χορό, χορεύοντας το τραγούδι «About Damn Time». Στο βίντεο, η Σάιλο Πιτ φαίνεται να χορεύει με τα αθλητικά παπούτσια της και με ένα sport look. H 16χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα χορού τον Νοέμβριο του 2021 και έγινε επαγγελματίας λίγους μήνες αργότερα.

Μπραντ Πιτ

«Η Σάιλο λατρεύει τον χορό. Είναι ταλαντούχα και πηγαίνει σε αυτά τα μαθήματα εδώ και μερικά χρόνια», υπογράμμισε η πηγή από το περιβάλλον τους. «Έχει κάνει μερικούς καλούς φίλους στον χορό και έχουν ομάδες συνομιλίας όπου μοιράζονται τις αγαπημένες τους λίστες τραγουδιών. Οι δάσκαλοι είναι όλοι πολύ εντυπωσιασμένοι μαζί της και λένε ότι ο ουρανός είναι το όριο αν θέλει να πάει στο επόμενο επίπεδο. Μπορεί άλλωστε», συμπλήρωσε.

main photo: Getty Images/Ideal Image

O Μπραντ Πιτ απέδειξε γιατί είναι πραγματικός star – Το πράσινο κουστούμι του και ο λόγος που φόρεσε φούστα στο Βερολίνο

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ