Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», έδωσαν πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Πέρα από το «Αυτή η νύχτα μένει» που πρωταγωνιστούν, κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε σε πιο προσωπικά θέματα, όπως στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναφορά στον μεγάλο έρωτα που ζει ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή και τον ρώτησε ποιο τραγούδι της αφιερώνει, με τον ίδιο να μην διστάζει να απαντήσει ενώ μίλησε και για την πιθανότητα συνεργασίας.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν και για τις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους.

Στάνκογλου: Είναι πιο δύσκολο για εσένα και με την Δέσποινα. Έχω μιλήσει μέσα από το ρόλο μου σε παράσταση σε κάποιον που είχε σηκώσει το κινητό να τραβήξει, κατέβασέ το σε παρακαλώ. Είναι άλλο στην παράσταση κι άλλο έξω.
Μπισμπίκης: Τι γίνεται όμως όταν κάθεσαι σε ένα ταβερνάκι; Το χειρότερο είναι ότι δεν σηκώνει την κάμερα κάποιος που είναι επαγγελματίας, σηκώνεται ο διπλανός, τραβά τη φωτογραφία και μετά τη στέλνει και την πουλά. Είναι κοινωνικό σύμπτωμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ