Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night out που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και αναφέρθηκε στη σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί αλλά και σε πολλά άλλα

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω.

Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και πήγε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» συνέχισε ο Αντίνοος Αλμπάνης και αντάλλαξε ένα φιλί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Φιλάς ωραία!» απάντησε ο οικοδεσπότης του Night out. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» αποκρίθηκε ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ