Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του από το Survivor… παίχτηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή “Love It” της Ιωάννας Μαλέσκου!

O πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όλα… από την σχέση του Σάκη με την Μαριαλένα, για το unfollow του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και να τοποθετηθεί πρώτη φορά για την φημολογούμενη σχέση του με την Αλέσια.

Όπως ανέφερε:

“Όλα τα παιδιά όταν μπαίνουν μέσα λένε ποια είναι η αίσθηση τους. Δε μας λένε πως ο κόσμος δεν μας γουστάρει. Ο Ταβλαδάκης είπε στην τριάδα ότι είναι οι πιο μισητοί παίκτες, αλλά σε ό,τι αφορά εκείνον, ως τηλεθεατή.

Δε μπορεί ο Σάκης την ώρα που έχουμε τριβές με κάποιους παίκτες να πηγαίνει και να έχει πάρε δώσε μαζί τους. Ήταν πάντα επικίνδυνο να φτάσει κάποιος κοντά στον James, ο οποίο είναι πανέξυπνος. Ο Σάκης ομόρφυνε τη Μαριαλένα, περνάνε πάρα πολύ όμορφα. Ήταν πολύ άγρια η Μαριαλένα. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά η Μαριαλένα και ο Σάκης. Μίλησα και στους δύο.

Δε ξέρω από εδώ και πέρα τι πρόκειται να κάνουν. Δε ξέρω αν θα έχουμε γάμο. Ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο Σάκης είναι περισσότερο καψούρης. Έχει πει στο παρελθόν πως ήρθε στο Survivor για να βοηθήσει τη Μαριαλένα. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Πιστεύω πως ήταν στρατηγική η τοποθέτησή του.

Η Μαριαλένα μου είπε για τον Γιώργο Λιβάνη πως είναι άλλη ιστορία χρονικά. Με τον Σάκη ήταν δυο χρόνια μαζί και έλεγαν πως ήθελαν να εξελιχθεί η σχέση τους. Η Μαριαλένα πριν μπει ο Σάκης ήταν ύαινα. Σε 4 μέρες ο Σάκης την έκανε κοριτσάκι 15 χρονών. Δε μπορώ να το περάσω απαρατήρητο και να βασιστώ σε μια σχέση μικρής διάρκειας με τον Γιώργο Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της, δεν έχει σχέση που μπορεί να έχει οποιοδήποτε άλλος.

Κάποια πράγματα γινόντουσαν στην υπερβολή τους. Όταν έκανα τις συνεντεύξεις μόνος μου, εκεί έβαζα λίγη σάλτσα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο.

Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ