Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που πήγε στη Θεσσαλονίκη και έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Βανδή

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Παρασκευή η Δέσποινα Βανδή η οποία βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται Άννα Βίσση με την οποία τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστη.

Όπως έγινε γνωστό, το ίδιο βράδυ στη συμπρωτεύουσα βρέθηκε και ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Το Πρωινό» έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την πρώην σύζυγό του.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ωστόσο πως το πρώην ζευγάρι δεν συναντήθηκε ποτέ, μιας και η επικοινωνία τους μετά τον χωρισμό έχει περιοριστεί αρκετά.

«Η Δέσποινα Βανδή έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαίδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία. Δε μίλησαν και η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα είναι ακόμη πολύ ηλεκτρισμένη», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάνη

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Δεν πήγε για δουλειά στη Θεσσαλονίκη ο Ντέμης. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη… Έχει έναν κολλητό έτσι της showbiz και πήγαν να κάνουν παρέα μαζί το Σαββατοκύριακο».