Ο Ντέβιντ Μπέκαμ παρέδωσε τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Instagram σε μια Ουκρανή γιατρό που εργάζεται στο Χάρκοβο για να ευαισθητοποιήσει τις τρέχουσες συνθήκες στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει 71,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, είπε ότι ήθελε να αναδείξει την «καταπληκτική δουλειά» του ιατρικού προσωπικού που λειτουργεί εν μέσω της ρωσικής εισβολής.

Μπέκαμ

Η Iryna, η οποία είναι επικεφαλής του περιφερειακού περιγεννητικού κέντρου και παιδοαναισθησιολόγος, δημοσίευσε αποσπάσματα και εικόνες στο Sportsman’s Stories όλη την Κυριακή, δείχνοντας την πραγματικότητα της σύγκρουσης για όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή. «Σήμερα θα σας δείξω πώς δουλεύουμε σε περιόδους πολέμου και ποιοι γίναμε αυτές τις ημέρες πολέμου», είπε μεταξύ άλλων.

Η Iryna μοιράστηκε βίντεο που δείχνουν ένα υπόγειο όπου μεταφέρθηκαν έγκυες γυναίκες και νέες μητέρες τις πρώτες ημέρες της εισβολής, μια μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύονται μωρά και γεννήτριες οξυγόνου που δώρισε η Unicef.

«Γεια σε όλους! Παραδίδω το Instagram μου στην Iryna, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες», ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο βίντεό του!

Δείτε εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ