Ο Νίκος Τερζής μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για την δήλωση που έκανε μέσω twitter ότι σκοπεύει να απαγορεύσει στο Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τραγούδια του.

Θυμίζουμε ότι ο συνθέτης έγραψε στο twitter για τον Σάκη Ρουβά: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» ενώ επισήμανε πως έχει ενημερώσει την δικηγόρο του.

Ο Νίκος Τερζής λοιπόν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε: «Ναταλία, ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα Αν… Με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός προσώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, η δικαιοσύνη θα τον κρίνει αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος», ανέφερε ο Νίκος Τερζής στη Ναταλία Γερμανού.

Ενώ πρόσθεσε: «Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μάθει γενικώς να μασάω τα λόγια μου και ότι κάνω σαν άνθρωπος το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να πει «παιδιά, συγνώμη λάθος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ